fbpx

Torna l’avís groc per pluja a la Vall d’Albaida

Aquest matí, l’Agència Estatal de Meteorologia, AEMET, ha llançat un comunicat via Twitter amb el que informava sobre l’avís groc i taronja establert per pluja a la Comunitat Valenciana.

A pesar d’haver-se mantingut un oratge estable i unes temperatures suaus durant els últims dies a la Vall d’Albaida, aquesta setmana tornen les pluges a la comarca, segons ha indicat la mateixa agència. Es preveu que puguen aplegar a acumular-se fins a 20 litres d’aigua per metre quadrat en una hora.

Pel que fa a Ontinyent, s’espera que la pluja continue, durant el dia de hui, fins a les últimes hores de la vesprada. Es preveu una probabilitat de precipitacions del 0% per a aquest dilluns, una temperatura mínima d’11 graus i una màxima de 22, tres graus menys que els enregistrats durant aquest diumenge a la capital valldalbaidina.

Dimarts s’esperen novament pluges suaus que donaran pas a un dimecres on el sol, i algun núvol, predominaran a la ciutat. No obstant això, les temperatures baixaran fins a tres graus en la temperatura màxima entre el pròxim dijous i dissabte, dies en que s’esperen novament fortes precipitacions.