Tornen les “Pool Party” a la Vall d’Albaida

El pròxim 5 de juliol tornaran les “Pool Party” a les piscines municipals de la Vall d’Albaida, una activitat organitzada pels ajuntaments de la comarca i amb la que col·labora la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, entre altres entitats.  La primera d’aquestes cites serà a la piscina municipal del Ràfol de Salem.

Les “Pool Party” es duran a terme sempre a partir de les 19:00 hores, amb una màster class d’aquafitness a càrrec de l’escola de dansa Masters Ballet. Una vegada finalitzades les màster class, se celebrarà un sopar baix braç. A més, a la “Pool Party” del Ràfol de Salem, les persones participants podran gaudir d’un refrigeri de part de l’organització.

Aquestes cites continuaran durant tot el mes de juliol i agost a un total de 8 piscines municipals de la comarca. Després del Ràfol de Salem (5 de juliol), la “Pool Party” arribarà a Terrateig (12 de juliol), Benissoda (18 de juliol), Benicolet (19 de juliol), Salem (2 d’agost), Bocairent (6 d’agost), Castelló de Rugat (9 d’agost) i Bufali (12 d’agost).

Des del departament de Turisme de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida animen a residents i turistes a participar en aquesta activitat, que compleix ja 6 edicions i  “que ens permet gaudir de les nostres piscines municipals d’una forma diferent, saludable i a la vegada divertida”.

Para participar serà necessari inscriure’s a través dels ajuntaments participants o del link http://bit.do/eTRHS