Tot i la derrota davant el Lucentum, l’Eset-Ontinet continua líder de Primera

Aquest cap de setmana, l’Eset Ontinet Martínez Valls no ha pogut imposar-se a la Fundació Lucentum. El partit es va disputar la vesprada d’ahir, dissabte 12 de gener, a partir de les 18.30 hores al Poliesportiu Municipal d’Ontinyent. Tot i la derrota de l’equip local per 72-85, els ontinyentins mantenen la primera posició de la taula amb 24 punts.

Kenny, Kevin, Abe, Pablo Matarredona i Nacho Castelló van estar els titulars de l’equip dirigit per Nico Sánchez. Amb el bot inicial, el baló caia en mans dels locals, qui des d’un primer moment es mostraven superiors a la pista aconseguint un avantatge de 5-0 al marcador. No obstant això, els alacantins van reaccionar ràpidament acurtant distàncies i forçant les faltes personals que es permetrien sumar un total de nou llançaments des dels 4’6 metres. Així, el primer quart es finalitzava amb 18-26 al marcador a favor dels visitants. Aquest avantatge de 8 punts augmentaria a 17 amb el resultat final de la primera part de 33-50.

A la segona part, el tercer quart es presentava amb dificultats per als locals degut a la diferència de quasi vint punts. A més, el Lucentum es mostrava superior i les decisions arbitrals no acompanyaven els ontinyentins, el que va provocar el descontent de la banqueta i l’afició del Martínez Valls. Amb un marcador de 48-66, amb una diferència de 18 punts, els jugadors enfilaven els últims deu minuts d’encontre.

A l’últim quart, l’Eset Ontinet eixia amb força per tractar d’acurtar distàncies, tot i que cada bona jugada dels locals rebia resposta dels alacantins a la cistella contrària. Finalment, els quatre triples aconseguits a l’últim quart del partit no van ser suficients per a superar un Lucentum que, pràcticament durant els 40 minuts de joc, va manar al marcador, arribant en el tercer quart a un avantatge de 24 punts.