fbpx

Tot preparat per a la ‘vuelta al cole’

Després de dos mesos de vacances, demà, dilluns 10 de setembre, es reprenen les activitats als col·legis d’Infantil i Primària, així com als distints instituts que ofereixen l’ESO, Batxillerat i Formació Professional a la ciutat. També aquest dilluns, el campus de la Universitat de València d’Ontinyent donarà pas al nou semestre.

A Ontinyent, la intenció d’adequar les instal·lacions escolars per aquest nou curs ha suposat la inversió de mig milió d’euros, els quals han estat destinats a la creació de nous espais educatius, l’adaptació d’aules i banys i a la millora dels patis i espais recreatius amb intenció de millorar els col·legis públics en el curs 2018/2019.

D’entre les accions realitzades als distints col·legis, destaquen les realitzades al CEIP Carmelo Ripoll, el qual comptarà amb una rampa d’accés al pati i un bany adaptat a les necessitats de l’alumnat de 2 anys. Al Col·legi Martínez Valls, s’han retirat les fusteries exteriors i s’han canviat les finestres per d’altres d’alumini, el que suposa una millora de les condicions tèrmiques de l’edifici. Pel que fa al CEIP Bonavista, durant les pròximes setmanes tindrà lloc la realització d’una coberta que es complementarà amb la pavimentació dels espais esportius del centre.

Després d’aproximadament 10 setmanes, on escoles i instituts han estat tancats a l’alumnat, demà s’obriran novament les portes per donar pas al curs 2018-1019, el qual comptarà amb al voltant de 180 dies lectius repartits entre els mesos de setembre i juny.