Tota la programació dels Reis Mags: horaris, itinerari i retransmissions

Arriba el dia més gran per als més menuts de la nostra ciutat, i amb tots els preparatius ja a punt, el Periòdic d’Ontinyent ha fet una llista amb tota la programació de hui perquè no et perdes cap de les activitats organitzades.

Horaris

A les 11:00 hores: per la Costereta del Carril arriba el genuí Jacobo que recorrerà l’avinguda Torrefiel fins a arribar al Barranquet, allí es dirigirà als xiquets i xiquetes de la nostra ciutat. El consistori ha muntat un escenari en aquesta plaça.

A les 18:00 h: a la vesprada els Reis començaran la seua entrada des de l’avinguda de l’Almaig (confluència amb Avinguda Generalitat) i continuaran per Daniel Gil fins a la plaça de la Concepció. Tanmateix, pel Carrer Major sols passaran les bandes de música i les carrosses de Jacobo i Reis Mags per dirigir-se a la plaça de l’Ajuntament, on tindrà lloc l’adoració.

Retransmissió en Facebook: segueix l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar al perfil de Facebook de El Periòdic d’Ontinyent. A partir de les 18:30 començarà el directe perquè pugues veure des de la llar de casa l’arribada de Ses Majestats.