‘Transtrèvol’: 800 km per a recaptar fons per a la Fundació Trèvol

Eduard Pascual ha volgut ajudar a la Fundació Tutelar Trèvol esforçant-se al màxim. Aquest agullentí va iniciar dilluns de la setmana passada la ‘Transtrèvol’, la travessia a peu dels Pirineus en una prova solidària amb què pretén recaptar fons per a aquesta fundació valldalbaidina.

Eduard va eixir l’1 de juliol des del Cap Higer (Mar Cantàbric) a Hondarribia, al País Basc i finalitzarà al Cap de Creus (Mar Mediterrani). Per a aplegar a la fi de la ‘Transtrèvol’, Eduard hi haurà de recórrer 800 kilòmetres, amb més de 42.000 metres de desnivell acumulat.

L’objectiu d’aquesta aventura solidària és recaptar un euro per cada kilòmetre recorregut i les donacions es poden realitzar a través de la pàgina web www.migranodearena.org, cercant el projecte ‘Transtrèvol’. També es pot seguir l’evolució d’aquesta experiència de l’agullentí des del portal web del Trèvol, www.trevolintegra.com.

A hores d’ara s’han recaptat més de 370 euros i hi ha 29 dies per a poder col·laborar en la causa d’Eduard i de la Fundació Tutelar Trèvol.

Què és la Fundació Tutelar Trèvol?

La Fundació Tutelar Trèvol està creada per a donar suport als programes del Projecte Trèvol que no tenen cobertura econòmica i per a donar protecció legal a les persones amb discapacitat/diversitat funcional que es puguen trobar en situació de desemparament. L’objectiu final és que qualsevol persona gaudisca de forma activa en la societat i en tots els àmbits de la seua vida. Per conéixer més sobre aquesta Fundació Tutelar Trèvol es pot accedir a la pàgina web del projecte www.trevolintegra.come