Un altre detingut per l’agressió al jove d’Atzeneta d’Albaida

La Policia Nacional deté a una altra persona, un home de 30 anys, per la seua presumpta participació en l’agressió a un jove d’Atzeneta d’Albaida, ocorreguda el passat dia set d’aquest mes per un grup d’extrema dreta.

La recerca es va iniciar en tenir coneixement els policies dels fets ocorreguts en la tarda del dia set, en els voltants de la plaça Xúquer de València, quan el jove va ser agredit per un grup d’unes deu persones.

Segons es desprenen de les recerques aquest grup de deu persones prèviament hauria estat en els voltants de l’estadi de Mestalla, on es va disputar el partit de futbol entre el València C.F. i l’Atlètic de Madrid.

A conseqüència d’aquestes, els policies van detenir el passat dia quinze a un altre jove de 19 anys per aquests mateixos fets. L’ara detingut, al qual se li imputa un presumpte delicte de lesions i odi, després de prendre-li declaració ha sigut posat en llibertat, no sense abans de ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan siga requerit.

Es continuen les recerques per al total esclariment dels fet.