Un error obliga a repetir el sorteig de Copa on està l’Ontinyent

L’Ontinyent C.F. ja coneixia el seu rival per a la Copa del Rei, el Sant Andreu, de Tercera Divisió. El partit havia de jugar-se el dimecres 5 de setembre i, a més, la fortuna havia deparat que l’encontre es disputara al Clariano. A més, l’equip de Mullor encara havia eixit millor parat en el sorteig celebrat a la seu de la Real Federación Española de Fútbol, a Las Rozas, ja que els blanquinegres havien quedat exempts en segona ronda. Per tant, un camí prou planer per arribar a la tercera i definitiva ronda on, si l’Ontinyent és capaç de superar al seu rival, aconseguirà enfrontar-se a un rival de Primera Divisió. És un dels grans objectius esportius de la temporada i del nou projecte, arribar fins a eixe partit que pot suposar una gran injecció econòmica i, sobretot, una projecció mediàtica segons el rival.

Però la Federació Espanyola ha anunciat que el sorteig s’ha de repetir esta vesprada. El motiu ha estat un error de protocol de la pròpia organització, perquè ha deixat exempts en esta primera ronda tant al Teruel com al Unionistas de Salamanca, un fet que no era possible perquè es tracta d’equips que estan a Segona B però que acaben de pujar de Tercera.

Així les coses, a les 19 hores i en directe a través dels canals de la RFEF es repeteix el sorteig per comprovar si la sort continua al costat de l’Ontinyent o, per contra, li dona l’esquena.