Un incendi en un magatzem destapa un negoci de droga en la ciutat

El foc que va haver en una “fábrica de mobles” del polígon l’Altet de la ciutat, segons informaven des del Consorci de Bombers,  ha resultat ser altra cosa.  Quan els efectius van entrar a la nau, d’uns 500 m2, es van trobar amb una plantació de marihuana.
Per tant, començava una investigació, per part de la Guàrdia Civil, que encara roman oberta, ja que efectius del cos feien treballs en les instal·lacions afectades la setmana passada, que es troben sota secret sumarial, tal com ha transcendit.
A més les diligències s’allarguen en el temps, ja que es requereix un informe de totes les dotacions de bombers que van participar en l’extinció de l’incendi, el 23 de juny, en total set.
llogada a un estranger
Segons ha pogut saber aquest periòdic, la nau d’uns 500 m2 s’havia llogat a una persona estrangera, per mediació d’una immobiliària, que es troba en parador ignorat.
Una altra de les circumstàncies que afegeix complexitat al cas és el fet que existeixen “danys a tercers”, és a dir, les naus confrontants van quedar afectades pel succés i s’ha de dirimir el succeït de cara a les companyies asseguradores.

La jornada de l’incendi es va produir a les 14 hores del 23 de juny. Un testimoni alertava, via 112, sobre un incendi en una nau en el polígon l’Altet. Es van mobilitzar dotacions del parc d’Ontinyent, Xàtiva, Alzira, Torrent, Oficial de Guàrdia i Oliva, segons fonts del Consorci de Bombers. Es va demanar col·laboració als Bombers del Consorci d’Alacant, que van mobilitzar 1 BUP i 1 BNP del parc de Cocentaina. El foc es controlava a les 15.51 hores, encara que encara es van quedar en prevenció dues dotacions del parc d’Ontinyent, en total 6 bombers.

Les flames afectaven uns 500 metres quadrats de l’interior de la nau, i reiteraven les mateixes fonts que es tractava d’un negoci “dedicat a la fabricació de mobles de cuina”.
Altres tres naus es veien afectades “pel fum i la calor, sense que haja arribat a produir-se incendi”, especificaven les mateixes fonts.