Un mort més eleva a 7 les víctimes del coronavirus a Ontinyent

Ho informava El Periòdic d’Ontinyent aquest dissabte en la seua edició de paper. Un veí de 74 anys moria el divendres a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva on es trobava ingressat i s’activaven tots els protocols al tractar-se d’un òbit per coronavirus. Aquesta nova víctima eleva a 7 la xifra de morts a Ontinyent per la pandèmia, una circumstància que no es repetia des del mes d’abril.

Fonts del departament de salut Xàtiva-Ontinyent confirmaven la mort el divendres. L’estadística a tot el departament sanitari que emmarca les comarques de la Vall d’Albaida, la Costera i la Canal de Navarrés incrementa a 43 les defuncions per COVID-19 i a 188 els casos comptabilitzats des que s’encetara la crisi fins l’actualitat.

A la comarca de la Vall d’Albaida s’han incrementat els casos amb nous positius registrats l’última setmana a la Pobla del Duc, Benigànim, l’Olleria, Albaida i Agullent. En el cas d’Ontinyent, des de l’Ajuntament s’ha informat que a la vista de l’evolució dels casos positius a tota la geografia, s’estudien noves mesures. Entre elles es planteja la clausura del bany i accés al Pou Clar com a mesura de xoc.