fbpx

Una edició de Poble Nou Endins molt camaleònica

Categories Cultura, premsavalenciana

La sisena edició del festival cultural Poble Nou Endins oferirà un total de quatre espectacles que suma diverses arts: música, dansa, poesia i espectacle infantil i tots ells amb una sola sessió.

Com explicaven els organitzadors “és l’edició més camaleònica que hem viscut perquè s’ha hagut d’adaptar a les circumstàncies d’un any tan especial com el 2020 per la pandèmia que estem vivint”, coincideixen en destacar el regidor de Cultura Àlex Borrell i Pep Alfonso, d’Acció Cultural.

És per això que aquesta cita cultural que té com a fil conductor el barri del Poble Nou enguany traurà els espectacles al carrer, a diferència d’anys anteriors en els quals les cases eren els principals escenaris de les representacions. Tot i això des del veïnat s’ha fet un esforç per no deixar passar aquesta edició i celebrar-la dins de les possibilitats i com explica Carolina Bordera “no perdrà l’essència respecte dels anys anteriors, a més són activitats que ens fan obrir el barri a tota la població i al mateix temps ens ajuda a fer veïnat, pel treball de cooperació i estima que fem”.

Les activitats tindran lloc dissabte 17 i diumenge 18 d’octubre. La programació començarà dissabte, a les 20 hores, al Teatre Echegaray, amb l’actuació d’Ina Martí, qui presentarà el seu disc ‘Així’. S’accedeix amb invitació prèvia en la Casa de Cultura Santa Bàrbara o en la taquilla del teatre abans de l’actuació, que serà debades.

Tot seguit, a les 21.30 hores, el Col·lectiu Camí Fondo oferirà el seu espectacle ‘Poesia electrònica visual’, en el carrer Capellans, 25. L’aforament està reduït a 26 places i cal reservar entrada emplenant un formulari al web de Poble Nou Endins o a les xarxes socials dels organitzadors que són Associació Veïnal del Poble Nou, l’Ajuntament d’Ontinyent i Acció Cultural del País Valencià. El cost és la voluntat que vulguen aportar els assistents.

El mateix procediment s’utilitzarà per a reservar places en els espectacles de diumenge 18. A les 18 hores s’ha programat l’espectacle infantil de Trobaversos ‘Del conte a la poesia’, que serà en la zona d’arbrat del carrer Sant Antoni. A les 19 hores, en la zona de càrrega i descàrrega del Mercat d’Ontinyent actuarà Lorena Di Calogero posant en escena una representació de dansa contemporània, ‘Taishokan’.

error: