Una nova marca per a impulsar l’embotit tradicional i artesà

L’Associació d’Embotits Tradicionals i Artesans d’Ontinyent ha presentat la seua nova marca, una imatge dissenyada per TXTO Editorial que té com a objectiu impulsar aquests productes artesanals de la nostra terra i donar-los el protagonisme que mereixen.

El Palau de la Vila va acollir l’acte de presentació de la nova imatge de l’associació, formada per cinc carnissers artesans de la ciutat, i va comptar amb una gran assistència de públic, entre autoritats i amics dels associats.

L’encarregat d’explicar la nova marca va ser Jesús Bordera, de TXTO Editorial, qui manifestava que “hem configurat l’eix principal en un logo, com un segell, que conté la línia bàsica de la primera lletra d’aquest argument: la E d’embotit, la qual està acompanyada per una tipografia senzilla i directa: Embotits Tradicionals d’Ontinyent”. La E està conformada per productes tan nostres com la botifarra, la llonganissa o la sobrassada, i fa referència a adjectius com especial, exclusiu, èpic, específic, extraordinari, tots ells lligats al que representa l’embotit artesanal.