Una nova mort eleva a 4 les víctimes de coronavirus

Aquest diumenge s’ha registrat una nova defunció per coronavirus a Ontinyent. Altra vegada un varó, altra vegada persona d’avançada edat, en aquest cas de 86 anys. Amb aquesta ja són 4 les víctimes que la pandèmia ha acumulat a la nostra ciutat des que començara la crisi sanitària.

Segons ha pogut saber aquest periòdic la defunció es produïa en el matí del diumenge a l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva on es trobava ingressat des de feia uns dies i a les poques hores, al voltant del migdia, era traslladat directament al cementeri municipal de la ciutat per a ser soterrat seguint els criteris de condicions especials que s’han establit en l’actual context.

De moment cal anotar la coincidència de les quatre defuncions que han afectat a altres tants hòmens en el segment superior d’edat.

Però no totes les notícies són negatives perquè també arriben informacions de l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva, on són derivats tots els pacients ontinyentins amb un quadre simptomàtic més greu, que ens conviden a l’optimisme. També s’estan registrant recuperacions de pacients que han tornat als seus domicilis, això sí on hauran de guardar una quarantena, i fins i tot es confirma l’eixida de la UCI de dos afectats que haurien superat els moments més greus. En aquest últim cas es tractaria de dos hòmens de mitjana edat.