Vicente Granero suma el seu 31é IronMan amb el Vitòria-Gasteiz

Vicente Granero ha completat recentment un nou Iron Man, i és que la llarga distància ja no té cap secret per a l’esportista del Club Triatló Ontinyent. Amb aquesta prova, la qual s’ha celebrat en la província basca d’Àlaba, ja són 31 les vegades que Granero ha creuat un arc de meta convertit en un home de ferro.

L’Iron Man Vitòria-Gasteiz començava amb un primer segment de 3.800 metres de natació a l’embassament d’Ulibarri-Gamboa. Després de nadar durant 1 hora, 9 minuts i 5 segons, Granero va haver de fer font als 180 quilòmetres de ciclisme, els quals va completar en menys de 6 hores. Finalment, a l’esportista li esperaven 42,2 quilòmetres de carrera a peu (una marató) abans de travessar la meta en un temps total d’11 hores, 57 minuts i 25 segons.https://www.facebook.com/triatloontinyent/?locale=es_ES

“En bici, si tenim en compte el desnivell, podríem dir que no va ser un recorregut molt exigent. En canvi, el que vam notar molt va ser el vent. En arribar a Vitòria vam haver de fer quatre voltes a un circuit per la part antiga de la ciutat, en un entorn preciós. A més, córrer en Euskadi té el plus del públic. La gent allí és espectacular. La població es bolca en els esportistes i animen moltíssim”, apunta Granero.

Respecte de les sensacions i els resultats, l’esportista es mostra “molt satisfet. Pràcticament, va eixir tot perfecte, tal com teníem pensat. L’objectiu de l’any era fer aquest IronMan, al qual tornava després de deu anys. Després d’aconseguir un objectiu així cal agrair la feina del meu entrenador, Joan Blasco, i donar les gràcies a totes i tots els companys del club, perquè entrenar en equip fa que una preparació tan rigorosa siga molt més entretinguda”.