Víctor Fuentes, fitxatge emblemàtic per al nou Ontinyent 1931 C.F.

Torna a casa. Torna el gran capità. Torna el jugador de la pedrera més emblemàtic dels últims temps. El capità de l’últim ascens a 2ª B arriba de nou al Clariano. I acaba de ser presentat pel president Miguel Ángel Mullor, curiosament l’entrenador d’aquel Ontinyent C.F. que va aconseguir l’ascens a Vitoria amb l’agònica eliminatòria contra l’Alavés.

Víctor Fuentes serà jugador de l’Ontinyent 1931 C.F. per a la temporada 2020/2021. Arriba per a ser una de les grans referències, sobretot al vestidor, i liderar com a veterà (33 anys) el grup humà basat en la joventut que la temporada passada va aconseguir l’ascens a Primera Regional.

El projecte de l’Ontinyent 1931 C.F. acaba de fer un pas endavant, sobretot en quant a referents per a l’afició. Víctor Fuentes ha estat un dels jugadors locals que millor ha projectat a la gespa el compromís amb una camiseta, uns colors i la història d’un club arrelat a la seua ciutat. Ara, torna per a encarnar els mateixos valors en l’entitat que es va fundar l’any passat com a herència directa del desaparegut Ontinyent C.F.

Fuentes fitxa procedent de l’Olleria de Preferent. Anteriorment va estar a l’Atzeneta a Tercera on va aterrar després de l’ascens de Vitòria. El migcampista va debutar amb el primer equip de la mà de David de la Hera. Posteriorment, amb Antonio Aparicio, es consolidaria com a jugador de la primera plantilla. Ha defés els colors de l’Olímpic de Xàtiva, la UD Benigànim i l’Atzeneta. Però El Clariano és sa casa i l’Ontinyent, aquest nou Ontinyent, el seu club de tota la vida.