Víctor Gil estrenarà la marxa mora ‘Iritla Legna’ al Concert del Mig Any

Durant aquest cap de setmana, els actes emmarcats en la programació del Mig Any Fester omplen l’agenda cultural i d’oci de la ciutat d’Ontinyent. A més, pel que respecta a l’esport, aquest diumenge l’Ontinyent Club de Futbol rebrà en casa l’equip castellà Unión Balompédica Conquense, qui ve de perdre davant l’Atlético Baleares per un gol a cero.

Durant tot el cap de setmana, el mercat Ontinyent Medieval omplirà de visitants la plaça de Baix, la Plaça Major i el Regall. Durant dissabte i diumenge, els assistents al mercat podran gaudir d’un gran nombre d’activitats com les exhibicions de tir amb arc, representacions teatrals, espectacles de lluita i combats i una gran varietat d’actuacions musicals.

Hui, dissabte 23 de febrer, l’Estadi Municipal El Clariano es converteix en l’escenari de la final del campionat de futbol del Mig Any Fester. El partit, que tindrà lloc a les 11.00 hores, enfrontarà els equips de les comparses Asturs i Moros Espanyols. De vesprada, a partir de les 17.30 hores, es celebrarà la Desfilada del Mig Any Fester, que recorrerà des de l’encreuament entre els carrers Martínez Valls, Alcalde Paco Montés i Dos de Maig fins a la placeta Latonda, enfront de la Societat de Festers.

Demà de matí, a partir de les 11.00 hores, el Teatre Echegaray acollirà el segon dels concerts amb motiu de la celebració del Mig Any. L’ontinyentí Víctor Gil estrenarà l’obra ‘Iritla Legna’, la primera marxa mora del compositor que estarà interpretada pels músics de la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent. El concert podrà seguir-se en directe a través de la pàgina de Facebook ‘Gent de les Comarques’.

Per finalitzar amb la programació del cap de setmana, diumenge a les 17.15 hores l’Ontinyent CF rebrà l’equip Unión Balompédica Conquense, qui es troba en la posició 17 de la classificació. Els del Clariano, empatats a punts amb els castellans, tractaran de sumar els tres punts per tal d’apropar-se a la desena posició de la taula.