Viu l’Entrada de Bandes, en directe, amb El Periòdic d’Ontinyent

Un dels actes més singulars dels Moros i Cristians d’Ontinyent és, sens dubte, l’Entrada de Bandes que se celebrarà el dijous 24 d’agost per la vesprada com a preàmbul dels dies grans de les festes.

Enguany, a més, es compleix el 30 aniversari des que es va iniciar el ritual d’interpretar la marxa mora ‘Chimo’ com a himne que arranca la festa. La primera vegada va tindre lloc a l’any 1987 com a homenatge al seu autor, el Mestre Ferrero que havia mort apenes un mes abans.

Enguany també hi haurà una novetat important ja que l’Entrada de Bandes i la interpretació conjunta de ‘Chimo’ per part de totes les formacions musicals participants a l’acte, es podrà vore en directe des d’Ontinyent i per als cinc continents. Per primera vegada es realitzarà una retransmissió en directe, a través del sistema streaming, mitjançant les xarxes socials, tant de l’acte de la desfilada de les bandes com de la interpretació de ‘Chimo’ que dirigirà el convidat per a l’ocasió, Enrique Alborch.

El Periòdic d’Ontinyent serà l’encarregat de portar a terme aquesta retransmissió de prop de dos hores, amb el moment culminant de la marxa mora himne de la festa ontinyentina. Amb el patrocini de la Diputació de València, ESET Ontinet e INEL.