1.000 euros solidaris per a la lluita contra el càncer d’Anima

La Farmàcia José Iborra ha donat 1.000 euros a Anima Associació Càncer Ontinyent amb motiu de la recaptació realitzada en octubre, mes de la lluita contra el càncer de mama. Una malaltia amb la qual l’establiment està molt conscienciat i per la que, a més de la recaptació, ha organitzat altres activitats.

Així, a la recaptació en la farmàcia en la qual han col·laborat proveïdors i clients entre altres, l’establiment va organitzar un taller teòric-pràctic sobre els beneficis de la marxa nòrdica en persones que han estat o estan malaltes de càncer i un concert en la plaça del centre comercial El Teler, amb la col·laboració d’aquest.

Des d’Anima, el seu president, Lluís Muñoz, es mostrava “molt content i agraït per la mostra de solidaritat que, un any més, ha tingut la Farmàcia Iborra”. Una mostra que se suma a la de moltes empreses que cada vegada s’animen més a col·laborar i que junt amb les aportacions de socis i al conveni amb l’Ajuntament d’Ontinyent “ens permet seguir creixent per a ajudar a malalts i familiars”.