El dispositiu de recerca de Marta Calvo s’amplia a l’Olleria

La Guàrdia Civil realitzarà hui, dijous, registres en la localitat de l’Olleria, amb l’objectiu de trobar alguna resposta a les diverses incògnites que envolten la desaparició de la jove de 25 anys Marta Calvo, desapareguda des del passat 7 de novembre en el municipi de Manuel. El rastre de la jove es va perdre en el moment en què va quedar amb un home a qui també estan buscant.

Segons ha explicat EFE, fonts de la investigació creuen que Marta Calvo ha pogut estar en l’Olleria i per això duran a terme registres en aquest poble, mentre que els investigadors admeten que el sospitós de la seua desaparició haguera pogut eixir, fins i tot, d’Espanya.

La Guàrdia Civil busca a la jove des del dissabte passat, quan es va denunciar la seua desaparició a les xarxes socials, i en el dispositiu participen agents de l’UCO procedents de Madrid i gossos ensinistrats.

Dimecres, els agents van registrar la casa del sospitós, situada en els afores de Manuel, buscant indicis i el delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, va advertir “cal estar preparats per a un desenllaç dur en aquest cas”.