David Trueba enceta hui a Ontinyent la Mostra de Cinema de l’Utiye

El cine club Utiye viu un dels moments de l’any més esperats: la Mostra de Cinema. I ho fa amb un protagonista molt especial: el director de cinema, periodista i escriptor, David Trueba.

La programació especial de la Mostra vivia ahi el seu preludi amb la presentació del llibre del 50é Aniversari del cine club Utiye. Un acte que va tindre lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent i que va comptar amb la intervenció del president de l’entitat cultural, Joan E. Valiente, i del regidor de Cultura, Àlex Borrell. A més, es va comptar amb l’actuació d’Elena Aker (arpa) i Denis Bilanin (teclat), els quals van interpretar diferents bandes sonores de grans pel·lícules del cinema com ‘Amélie’, ‘Titanic’, ‘La misión’ o la música de la popular sèrie ‘Juego de tronos’.

La programació continuarà aquesta vesprada amb la presència del director David Trueba, l’homenatjat de la mostra, i qui presentarà al Centre Cultural Caixa Ontinyent el seu llibre ‘Tierra de campos’. La xerrada serà a les 19.30 hores.

A la nit, la festa del cinema es traslladarà al Teatre Echegaray amb la gala d’homenatge a David Trueba, presentada per l’actriu ontinyentina Paula Albert i amb el concert Obrigado II (Muito obrigado) a càrrec d’AGR Nonet Grup & Perico Sambeat.

Des de demà, divendres i fins al 5 de desembre, les sales de cinema del centre comercial El Teler acolliran la programació especial de projeccions de David Trueba. Tota la programació es pot consultar a la pàgina web del cine club Utiye.