113 km de natació a mar obert per una causa solidària

Samuel Vidal, entrenador de natació i socorrista a Ibi i Alcoi, ha llançat una campanya de micromecenatge amb la que espera poder fer front el repte conegut com La Triple Corona aquest mateix estiu. Amb aquest repte, Vidal té intenció d’ajudar totes les mares i pares amb fills que pateixen Displàsia Focal Proximal Femoral o Fèmur Curt Congènit.

L’iberut té com objectiu superar els més de 113km de mar obert, convertint-se en el primer espanyol que completa les tres etapes: el Canal de la Mànega, conegut com l’Everest de la natació d’aigües obertes, la volta a l’illa de Manhattan i nadar des de l’illa de Santa Catalina fins Los Ángeles, entre els mesos de juny i setembre.

Pel que fa al caràcter solidari d’aquest repte, la resta dels diners recaptats al crowdfunding, així com els aconseguits amb la venda de samarretes i polseres, aniran destinats íntegrament a Asociación Ultrafondo Solidario (AUS), qui du més de quatre anys realitzant reptes esportius solidaris.

A més, cap la possibilitat de participar en la donació realitzant una inscripció pel preu de 10€, els quals aniran destinats a Asociación Ultrafondo Solidario. Amb aquesta inspricpió es podrà nadar 30 minuts a la Piscina Municipal d’Ibi la vesprada del 5 de maig, obsequiant-se el participant amb una samarreta Edición Reto Solidario Triple Corona.