13 esportistes del Triatló Ontinyent estan presents als Campionats d’Espanya de Roquetas de Mar

Aquest cap de setmana, 13 membres del Club Triatló Ontinyent han viatjat fins a la localitat almerienca de Roquetas de Mar per a participar en els distints Campionats d’Espanya de Triatló que es disputaven durant el dissabte 24 i el diumenge 25.
Dissabte va ser el torn del Campionat d’Espanya de Triatló Contra rellotge per Equips, on el club ontinyentí va estar representat per tres combinats: Ainhoa, Laia, Neus i Elisa van ser l’Equip Femení de Talents, mentre que Jaume, Pau Ferrero, Pau Minguet i Blai conformaven l’Equip Masculí de Talents. Vicent Tolsá, Jordi López, Sergio Revert, Pau Tortosa i Pau Minguet van competir en la categoria absoluta la vesprada del mateix dissabte.
Diumenge arribava el Campionat d’Espanya de Triatló per Relleus. Elisa, Ana Maria i Neus van ser l’Equip Absolut Femení i van travessar la meta en 9a posició; Jordi López, Sergio Revert i Pau Tortosa van córrer com Equip Absolut Masculí; Jaume, Blai i Pau Ferrero van ser l’Equip Masculí de Talents. L’Equip Femení de Talents format per Ainhoa, Laia i Neus va aconseguir també la 9a posició.