fbpx

18 d’agost: Tota la informació morocristiana a la teua mà

Els nostres lectors tenen, el pròxim divendres 18 d’agost, una cita amb tota la informació morocristiana d’enguany. L’Extra de Festes del 2017 veurà la llum el divendres abans de la Setmana Gran juntament amb l’edició setmanal de El Periòdic d’Ontinyent. Ambdues publicacions s’avancen i aplegaran als punts de venda el dia 18 de matí amb un preu conjunt de 5 euros. Tant l’edició amb la informació setmanal com l’Extra de Festes es venen de forma conjunta.

La publicació més morocristiana d’aquesta capçalera ens ofereix enguany 130 pàgines on les fotografies de la festa, les entrevistes als principals càrrecs d’enguany, així com, els reportatges inèdits dels col·laboradors, ofereixen als lectors una completa edició de lectura imprescindible per a les festes d’enguany.

EL FUTUR DE LA FESTA, EN IMATGES

Com ja ve sent habitual, l’Extra de Festes dedica una secció a les imatges del futur de la festa, una completa selecció de fotografies on els més menuts són els autèntics protagonistes. Aquells que desitgen conéixer la festa des d’una vessant històrica i de recerca podran fer-ho amb els treballs d’autors com Rafael A. Gandía Vidal, Rafa Gandía Borredá, Ricardo J. Montés, Juan Gil, S. Sanchis Mullor, Pascual Fita, Jesús Bordera, Antonio Aguilera i Pablo Romero.

L’Extra de Festes 2017 t’espera el 18 d’agost als punts de venda habituals.