2020, any de rècord en la venta de xalets a Ontinyent

L’increment de la demanda i una bona disposició d’oferta inicial que ha anat acumulant-se als últims anys ha acabat amb el tancament de l’any 2020 com el de màxims històrics en la venta de xalets. Així ho confirmen algunes de les immobiliàries consultades. És el cas de Kapitalia Inmobiliaria que ha arribat a vendre fins a 87 xalets en l’últim any. A més, la caiguda de l’oferta en les diferents webs de les agències de la ciutat avalen que ha estat un any de molta activitat en aquest segment del sector.

Les causes de l’elevat volum en les vendes de xalets cal trobar-les en un canvi de tendència que s’ha accelerat per la influència de la pandèmia. El confinament ha estimulat que s’incrementen les operacions, tal i com expliquen els professionals que entenen que el client ha valorat més els seu entorn d’hàbitat diari i per tant busca una major superfície, espais oberts. Les economies domèstiques més preparades han sigut aquelles que han pogut materialitzar les decisions i adquirir les propietats.

Com a curiosistat també s’assenyala des de les immobiliàries que algunes operacions han quedat ajornades per a més avant, encara que el canvi de domicili ja s’ha portat a terme. En altres casos, fins i tot, s’han produït permutes entre cases de camp i pisos.