Un agent de la Policia Local salva la vida a un home en l’incendi d’una caseta

Aquesta matinada els serveis d’emergències rebien l’avís d’un incendi en un habitatge de la zona del camí de les Boles. Passada l’una de la matinada els bombers es personaven en el lloc dels fets i localitzaven a l’inquilí del domicili, que no es trobava dins en eixe moment.

Mentre els bombers estaven ocupats en les tasques d’extinció del foc, aquesta persona, un home de 42 anys, va accedir a l’habitatge, per altre accés, per intentar rescatar als seus gats. La ràpida actuació d’un agent de la Policia Local, que es va adonar de la situació, va aconseguir traure l’home i evitar que aquest accedirà a la zona en flames. Per aquesta actuació, l’agent va registrar algunes cremades lleus en una mà. Segons fonts municipals, pocs segons després va caure el sostre de la casa, quedant l’inquilí en shock i agraint a l’agent la seua intervenció.

Al voltant de les 03.47 hores es va donar per extingit l’incendi, en el qual van intervenir set bombers distribuïts en dos camions i un totterreny. Ara, un tècnic municipal haurà de valorar l’estat en el qual ha quedat aquest habitatge.