fbpx

2,1 milions d’€ per a ampliar, reformar i crear un gimnàs al CEIP Mt. Valls

Categories Portada, Societat

Ampliació d’aularis d’Educació Infantil i Primària, un nou gimnàs i diverses reformes. Aquestes són les actuacions previstes per al col·legi Martínez Valls dins del Pla ‘Edificant’ de la Generalitat Valenciana. L’avantprojecte d’aquestes intervencions ha sigut presentat a la comunitat educativa del centre ontinyentí i planteja una inversió de 2,1 milions d’euros, segons avancen des del consistori, entitat que també col·labora en el pla.

Segons s’ha explicat, l’actuació a executar inclou actuacions als dos edificis originals del centre, construits l’any 1985. L’aulari d’infantil, que va ser objecte d’una ampliació de dues unitats al voltant de l’any 2000, serà de nou ampliat amb dues unitats més per la implantació del cicle de 2 anys, així com diverses reformes que inclouen millores en la climatització i en els aseos.

Pel que fa a l’aulari de primària es planteja la construcció de nova planta d’un gimnàs amb vestuaris per a completar el programa del perfil de 12 unitats. Es planteja també millores en els aseos, canvis a la xarxa elèctrica i actuacions de reparació en general per a garantir la durabilitat de l’edifici.

Els 2.139.954 euros del pressupost de l’actuació es reparteixen en 1.968.831 euros per a l’obra en sí i 171.124 per a assistències tècniques. La intervenció s’executarà en les anualitats de 2019 i 2020. Esta inversió se suma a la recentment executada per l’Ajuntament amb una subvenció de la Diputació de València que va permetre el canvi de la fusteria exterior amb 140.000 euros.

 

error: