250.000 euros per modernitzar l’atenció a la ciutadania a l’Ajuntament d’Ontinyent

Oferir un servei més personalitzat i directe a la ciutadania, amb espais més funcionals, agradables i millor equipats tecnològicament. Aquest és l’objectiu de les obres que començaven aquest dilluns a la planta baixa de l’edifici central de l’Ajuntament d’Ontinyent, durant les quals l’atenció a la ciutadania es prestarà a la Casa de Cultura.

El regidor de Govern Obert, Pablo Úbeda, explicava que “és un canvi que ve projectat des de l’anterior legislatura i que permetrà oferir una millor atenció i més àgils, buscant que les persones que vinguen a l’Ajuntament se’n puguen anar amb els tràmits resolts en el menor temps possible”. Per fer-ho possible, es crearà un àrea d’atenció individualitzada amb 8 punts d’atenció i un espai d’espera amb sistema electrònic de torns. Abans d’accedir estarà un primer punt d’informació immediata i l’oficina tàctil de tramitació que ja es va posar en marxa. Estos canvis aniran aparellats a una formació específica al personal que atenga a la ciutadania per tal d’evitar que la persona atesa haja de tornar altre dia quan això siga possible.

Les obres, pressupostades en 250.000 euros inclouen la substitució d’estanteries per armaris, la millora de la instal·lació elèctrica i l’enllumenat, substitució de les màquines d’aire condicionat, d’elements de carpinteria i jardineria, dotació d’una màquina dispensadora de torns amb pantalla, nou mobiliari, o la instal·lació d’ua nova porta de vidre automàtica en l’accés a la zona d’atenció, entre d’altres.