40.000 mascaretes per a la població i 1.000 viseres per als comerços

Coincidint amb l’inici de la Fase 1, l’Ajuntament d’Ontinyent repartirà la pròxima setmana en 16 edificis públics 40.000 mascaretes amb l’etiqueta ‘Tèxtil d’Ontinyent’. Es tracta de mascaretes higièniques o de barrera, encarregades per l’Ajuntament a diverses empreses locals i elaborades d’acord amb els estàndards de la norma UNE 0065:2020, sent reutilitzables diversos dies i resistint un mínim de 5 llavats.


Les mascaretes seran repartides des de dilluns 11 i fins divendres 15 de maig, en horari de 8 a 15.00 hores als següents edificis públics: Centre Cívic Llombo, CIM Sant Rafel, Casa de Cultura de Sant Rafel, Ajuntament, EPA Sant Carles, Infopolicia Mestre Ferrero, Casa Parc de les Boles, Teatre Echegaray, Poliesportiu, CEIP Vicent Gironès, CEIP Carmelo Ripoll, CEIP Lluís Vives, CEIP La Solana, Biblioteca Sant Josep, Biblioteca Central i Punt de Lectura de Sant Rafel. A més, les vesprades també es podran replegar de 18.00 a 21.00 hores al poliesportiu, per tal de cobrir totes les franges horàries del desconfinament.


Per a recollir la mascareta serà necessari presentar el DNI. Es repartirà una mascareta per persona empadronada en la ciutat. A més, una mateixa persona podrà arreplegar també les mascaretes de la resta de persones que viuen al seu domicili.

Protecció per a comerciants
A més, el consistori està distribuint 1.000 viseres de seguretat entre els comerços locals, per tal que disposen d’elles a les pròximes fases de desconfinament i el seu retorn a l’activitat.


Les viseres de seguretat seran distribuïdes a través de les associacions de comerciants locals, i al cas dels establiments no associats, adreçant-se al correu electrònic pantallesprotectores@ontinyent.es, on les empreses hauran d’identificar-se i concretar quines són les seues necessitats d’aquest equipament.