AMESA, primera empresa d’Ontinyent que realitza test de COVID-19

La Policlínica AMESA s’incorpora a la lluita contra la pandèmia convertint-se en el primer centre sanitari privat d’Ontinyent que realitza tests per al diagnòstic de COVID-19 amb la garantia d’una prova completament professional.

Es tracta d’una extracció de sang (serologies IgA/IgM e IgG) que són les adequades per detectar la presència del virus en els pacients.

Aquestes proves estan destinades a diferents sectors de la població, entre ells les persones especialment vulnerables amb algunes patologies prèvies com per exemple malalties cardiovasculars, hipertensió, diabetes, afecció pulmonar crònica, inmunodeficiència, càncers amb tractaments en actiu, embarassades i persones majors de 60 anys. Tots aquests sectors han estat identificats com a col·lectius de risc davant el coronavirus.

Però d’altra banda, les proves que ofereix AMESA també estan destinades a persones que presenten un quadre clínic d’infecció respiratòria aguda que es troben hospitalitzades o que complisquen criteris d’ingrés hospitalari.

Per últim, també poden sotmetre’s a aquest tipus de test aquelles persones amb un quadre clínic d’infecció respiratòria aguda de qualsevol gravetat que s’incloguen a algun dels següents grups: personal sanitari i sociosanitari, altres serveis essencials.

La policlínica AMESA ofereix informació a tots aquelles que estiguen interessats en realitzar la prova, a través del telèfon: 962915150