700 esportistes de tota la Comunitat Valenciana participaran en l’XI Duatló d’Ontinyent

Al voltant de 700 esportistes de tota la Comunitat Valenciana participaran el dissabte 5 de març a l‘XI Duatló d’Ontinyent, competició que torna després d’interrompre’s per la pandèmia en 2021. Precisament per a evitar massificacions, la competició, coorganitzada per l’Ajuntament i el Club Triatló Ontinyent, està reservada en aquesta edició a esportistes federats participants en la Lliga Autonòmica de Clubs ‘Caixa Popular’ de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava que “Ontinyent tornarà a ser epicentre esportiu en l’àmbit autonòmic, en aquesta ocasió amb una prova de duatló que comença i acaba en la pista d’atletisme del Poliesportiu. Vindrà gent de tota la Comunitat i pensem que competicions com aquesta ens ajuden a l’objectiu de projectar el municipi i fer d’Ontinyent una ciutat d’atracció també des del vessant esportiu“, manifestava.

La prova, que començarà a les 16:00 hores i tindrà diverses eixides, es disputarà en la modalitat “duatló sprint”, amb un primer segment de 4.200 metres de carrera a peu per un recorregut urbà, un segment ciclista de 18 km i un tercer segment de carrera a peu de 2.400 metres. Amb motiu del pas de la prova pel barri del Llombo, hi haurà zones on prèviament es restringirà l’estacionament de vehicles i es faran els preceptius talls de carrer per garantir la seguretat dels i les esportistes.

El president del Club Triatló Ontinyent, Antonio Tortosa, tenia paraules d’agraïment cap a tots els voluntaris, col·laboradors i ciutadania, a més mostra la seua alegria perquè “tornar a realitzar el Duatló és per a nosaltres un motiu de festa, ja que gaudir d’aquest esport al més alt nivell, amb totes les inscripcions tancades i en el nostre municipi és un dels objectius anuals del projecte del Club Triatló Ontinyent”.