8 tractors desinfecten camins i polígons d’Ontinyent

Un grup de llauradors amb 8 tractors d’Ontinyent col·laboraven aquest dilluns amb l’Ajuntament en les tasques de desinfecció intensiva de camins i polígons del terme. Aquestes tasques, en les que també participaven el departament de Serveis Municipals, la Policia Local i el Seprona de la Guàrdia Civil, tenien lloc en la vesprada del dilluns, durant la qual es va repartir més de 13.500 litres d’aigua amb hipoclorit de sodi, en les proporcions que recomana la Generalitat Valenciana per realitzar aquesta classe de desinfecció.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, i la regidora d’Agricultura, Sayo Gandia, tenien paraules d’agraïment per als llauradors que s’han oferit a col·laborar amb els seus vehicles i les cubes que habitualment utilitzen per polvoritzar, que van repartir el líquid desinfectant per espais com les urbanitzacions de les Aigües i el Pilar, l’avinguda del Tèxtil, els polígons industrials, estacions de servei, els pàrquings de superfícies comercials a l’aire lliure o els principals camins del terme.

Els regidors també agraïen la col·laboració del Seprona en la gestió d’aquesta iniciativa, que s’afegeix a les tasques que està fent l’empresa adjudicatària del servei de neteja en el nucli urbà, també amb el mateix producte desinfectant, aigua amb hipoclorit de sodi. Manuel Cuesta ha explicat que dins d’aquests treballs a la ciutat, està emprant-se motxilles per a aplicar el desinfectant en espais on no poden arribar els vehicles, com ara diferents carrers dels barris del Poble Nou o La Vila.