fbpx

A presó a dos lladres que van actuar a Ontinyent i Aielo de Malferit

La secció núm. 4 de l’Audiència Provincial de Valencià ha condemnat a dos homes acusats de pertànyer a una banda organitzada i que van cometre robatoris en diverses localitats, entre elles Ontinyent.

Els fets van tindre lloc en octubre de l’any 2014. Els dos processats van accedir a un habitatge d’una urbanització de la ciutat mentre els propietaris s’encontraven dins del domicili. Segons la sentencia, els encausats van grimpar la tanca de dos metres i violentar i forçar el pany de la casa. Els lladres van robar 230 euros en metàl·lic i les claus de dos vehicles, un Audi S-3 i un Volkswagen Golf, els quals es trobaven estacionats al garatge.

Aquests dos vehicles van ser sostrets i utilitzats pels lladres per a cometre’s altres robatoris en les localitats d’Aielo de Malferit, Borriol, Manises, Xirivella i la Pobla de Farnals.

En el moment de la detenció per part de la Policia Nacional, els condemnats procedien d’Ontinyent i Aielo de Malferit, fins a on s’havien tornat a apropar per localitzar possibles nous objectius.

Els dos homes han sigut condemnats a presó. Un a 5 anys i 3 mesos, i l’altre a 4 anys i 9 mesos, per diversos delictes, entre els quals es troba integració en grup criminal, robatori amb força, falsedat en document oficial o tinença il·lícita d’armes.