À Punt confirma que retransmetrà en directe l’entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent

À Punt, la televisió pública valenciana, ha confirmat a l’alcaldia d’Ontinyent que produirà i retransmetrà l’entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent. L’alcalde Jorge Rodríguez ha tingut paraules d’agraïment per a la direcció d’À Punt “per apostar per Ontinyent i les nostres festes de Moros i Cristians”, posant en relleu l’interès d’aquesta retransmissió per a la promoció de la ciutat i dels seus atractius turístics.

Cal recordar que l’any passat À Punt inicialment no plantejava fer la retransmissió per problemes tècnics, una situació davant la qual l’Ajuntament va patrocinar la producció que es va encarregar a Comarcal TV, sent emesa posteriorment tant per À Punt com per Comarcal TV i altres mitjans. Enguany À Punt ha confirmat que disposa dels mitjans necessaris tant per produir el senyal com per retransmetre l’Entrada.

La regidora de Festes, Àngels Muñoz, també ha valorat positivament la notícia, destacant les gestions realitzades des de l’alcaldia “per projectar la nostra festa més reconeguda nacionalment i internacionalment, un emblema d’Ontinyent i un pol d’atracció a la nostra ciutat en les dates estivals”.

Retransmissió de la publicació de Festes

Per altra banda, aquest dissabte 24 de juny, des de les 18:45 hores, es podrà seguir en directe altre acte vinculat als Moros i Cristians d’Ontinyent, com serà la Publicació de Festes. En aquest cas l’emissió serà a través de les xarxes socials d’El Periòdic d’Ontinyent.