Abril Revert i Júlia Sarrió, subcampiones d’Espanya

Les ontinyentines Abril Revert i Júlia Sarrió han sumat un nou triomf a la seua ja exitosa carrera esportiva. Les joves s’han proclamat subcampiones en el Campionat d’Espanya Júnior Femení, amb l’equip del Valencia Basket, club del qual formen part. Revert i Sarrió, amb les seues companyes, arribaven a la final després de guanyar al Spar Gran Canaria, per després caure davant de l’Estudiantes.

Des de l’Ontinyent CB han volgut sumar-se a les felicitacions a l’equip. “En especial a Abril i Júlia, dues jugadores que es van formar en el nostre club des de xicotetes i que continuen vinculades a l’entitat com a entrenadores en els seus Campus d’Estiu. És una grandíssima satisfacció veure el creixement de les dues i poder viure tots els èxits que estan assolint. Són un referent i un espill per a les xiquetes d’Ontinyent”.

Des d’Ontibasket també han dedicat unes paraules felicitant aquestes dues jugadores ontinyentines que van competir amb el club durant el darrer estiu, així com la seua companya, Martina Gil, qui participava en l’anterior edició de l’U17 3×3.

Abril Revert i Júlia Sarrió, subcampiones d’Espanya El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent

Foto: Abril Revert i Júlia Sarrió en el Campus d’Estiu de l’Ontinyent CB de 2023.