El vi de Rafa Cambra, protagonista en el Valencia Culinary Festival

El 16 de maig a les 19:30 hores, els amants del bon vi tenen una cita ineludible amb Rafa Cambra: els raïms oblitats. Una vetllada que forma part de l’agenda del València Culinary Festival 2024, on els assistents podran disfrutar d’un tast dirigit pel mateix enòleg d’Ontinyent que desenvolupa el seu treball a la finca Casa Colau de Fontanars dels Alforins. La cata tindrà lloc al Casino Cirsa València, ubicat a l’Avinguda de les Corts Valencianes.

L’experiència sensorial començarà amb el Buf Blanc, un vi 100% malvasia, seguit per l’aclamat Mallaura, reconegut amb 93 punts Parker. Continuarà amb la Forcallà d’Antonia, també amb 94 punts Parker, i culminarà amb Casa Sosegada, un veritable tresor amb 95 punts Parker. Aquest tast promet ser un autèntic delit per als sentits i una oportunitat única per submergir-se a l’univers del celler.

Després de la degustació d’aquestes exquisides seleccions, els assistents tindran el plaer de gaudir d’una cuidada selecció de tapes d’autor, que inclouen delícies com ceviche de corbina i panís cruixent, carrabiner rostit al suc, sandvitx de foie mi-cuit i minihamburgueses de xai amb chutney de mango. Aquesta vetllada, que fusiona l’alta gastronomia i l’excel·lència enològica, promet convertir-se en una experiència inoblidable al cor de València.