La Fira de Tendes, Tapes i Rock canvia de dates

Ja n’hi ha una decisió de calendari per a l’esdeveniment anual de la Fira de Tendes, Tapes i Rock que s’ha convertit en una cita imprescindible al final de la primavera. Els comerços de la ciutat han estat informats que l’onzena edició que es celebra enguany tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juny pròxims. Per tant, s’avança deu dies respecte a l’edició de l’any passat que es va endarrerir al cap de setmana del 17, 18 i 19 de juny, a causa de la pluja.

Amb tot des del sector comercial s’aspirava a que la Fira de Tendes, Tapes i Rock encara pujara uns escalons més en el calendari i es situara, com a molt tard, el primer cap de setmana del mes de juny. És una de les peticions que es conclouen de les últimes edicions amb les queixes d’alguns dels participants per les altes temperatures que s’han patit.

La Fira de Tendes, Tapes i Rock és un esdeveniment comercial i d’oci que mou cada any, per part de la zona comercial, prop de 120.000 euros en els tres dies de celebració, segons les dades aportades per Comerç In. La iniciativa, que l’any passat va complir la seua primera dècada, s’ha consolidat en l’escenari de José Iranzo, Avinguda d’Albaida i recinte firal.