Comerciants i hostalers destaquen l’alt volum de vendes i visitants a la Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent

Un alt volum de vendes, bon ambient i una gran afluència de visitants convertien en èxit aquest cap de setmana la X edició de la Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent. Així s’ha confirmat per part de les associacions de comerç i hostaleria participants, Comerç IN, SOC i AHVAL, que feien una valoració molt positiva d’aquesta cita impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, ha destacat que “les impressions que ens han arribat són molt positives, i des de l’Ajuntament volem agrair l’esforç i el treball de les associacions, regidories, personal municipal i en conjunt totes les persones que han ajudat a impulsar aquesta activitat tan positiva per a l’activitat econòmica i la imatge de la ciutat. També agrair al veïnat la seua comprensió i col·laboració amb la iniciativa”, manifestava.

Des de l’associació de comerciants Comerç IN, la seua gerent Marissa Nàcher explicava que tot i només comptar-se en valoracions inicials, “la pràctica totalitat dels establiments participants assegura haver tingut igual o millors resultats que l’any passat. I a les vendes directes s’ha d’afegir l’impacte indirecte en visites posteriors als establiments, derivades de la participació en aquesta fira”. El volum de negoci directe en aquests dies s’estima que podria superar els 150.000 euros, una valoració positiva que també feia des de SOC Ontinyent la seua presidenta, Marissa Bernabeu, qui posava en relleu “l’alt nivell de compres especialment en moments com el diumenge al matí, quan va ser fins i tot sorprenent que la gent no anara a mirar sinó directament a fer compres”.

Una altra dada destacada per les associacions participants era l’elevada afluència de visitants d’altres municipis, des de la pràctica totalitat de la Vall d’Albaida però també de la Costera (Xàtiva, Canals, Moixent), la Ribera (Alzira), la Safor (La Font d’en Carròs) o el Comtat (Muro d’Alcoi, Cocentaina). El secretari de l’Associació d’Hostalers AHVAL, Toni Pérez, explicava que l’afluència més gran al cas de l’hosteleria va estar dissabte a la nit, amb un balanç inicial també positiu, i la sensació que els resultats van com a mínim a igualar els de l’edició anterior.