Inaugurades les exposicions culturals sobre el projecte Trévol del fotògraf Xavier Mollà

La mostra es reparteix en tres espais expositius al Palau de la Vila, el museu MAOVA i la Casa de Cultura d’Ontinyent
L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, inaugurava el passat divendres les exposicions del projecte “La sort de trobar un trévol” del fotògraf Xavier Mollà sobre el Projecte Trévol. Es tracta d’una de les activitats que commemoren el “25+3” aniversari d’aquest projecte d’inclusió sociolaboral de persones amb diversitat funcional, un aniversari que estava previst inicialment per a 2020, però que es va haver de posposar a causa de la pandèmia.

El primer edil, també president de la Fundació Trévol, destacava que el Trévol “és un motiu d’orgull per a tota la ciutat i la comarca, un model propi d’inserció social que ara, gràcies a la seua trobada amb un artista com Xavi Mollà, anem a veure reflectit en una exposició plena de màgia que podrem gaudir en tres espais expositius”. En concret, divendres, i comptant també amb la presència del mateix Xavier Mollà, de la directora del Trévol, Mª Amelia Martínez, els regidors Paula Soler (Política per a les Persones) i Àlex Borrell (Cultura) i de nombrosos tècnics, usuaris del projecte i familiars, es presentava al Palau de la Vila el llibre “La sort de trobar un trévol”, que replega 285 fotografies de diverses temàtiques que engloben el dia a dia del Trévol.

A continuació, s’inaugurava l’exposició fotogràfica a la sala de la primera planta del Palau de la Vila. Tot seguit, s’obria al MAOVA l’exposició del taller experimental de fotografia, i finalment a la Casa de Cultura una exposició de retrats. Els horaris seran al Palau de la Vila dilluns de 17:00 a 20:00, dimarts a dissabte de 9:00 a 13:30 i de 17:00 a 20:00, i diumenge de 10:00 a 14:00; al museu MAOVA dimarts i dijous d’11 a 13:30 h i de 18 a 21 h, dimecres i divendres de 18 a 21 h i dissabtes alternats de 18 a 21 h; i a la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 10 a 13:30 h i de dimarts a dissabte de 18 a 21 h.