La X edició de la Fira de Tendes, Tapes i Rock, torna amb una oferta ampla i atractiva

Ontinyent acollirà la pròxima setmana (dies 2, 3 i 4 de juny) la que serà la X edició de la Fira de Tendes, Tapes i Rock, impulsada més per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES), amb el suport d’associacions de comerços, serveis i hostaleria locals: Comerç IN, SOC i AHVAL, i que enguany comptarà amb més de 50 establiments participants i les actuacions de fins a 8 grups de música en directe.

Aquesta nova edició era presentada en una roda de premsa on l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, agraïa la implicació d’aquestes entitats “en una cita que tornarà a fer d’Ontinyent pol d’atracció per a les comarques veïnes. Estem orgullosos del nostre sector comercial, de serveis i hostaleria, que és ja un referent i que té una força que ens permet organitzar activitats com aquesta, a través d’eixa col·laboració publicoprivada que ha estat clau en l’èxit de les polítiques de promoció econòmica d’aquest govern. Una nova campanya que arriba després d’altres que també han projectat la ciutat a l’exterior, com han estat el Festival de Primavera i MurArt”.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, destacava en l’acte de presentació que la Fira “tornarà a dinamitzar la ciutat amb una oferta ampla i atractiva”. L’edil explicava que l’espai que ocuparà la Fira serà el mateix de l’edició anterior, al carrer José Iranzo entre els encreuaments amb el carrer Pius XII i l’avinguda d’Albaida en la part de comerços i serveis; i al recinte firal per a la part d’hostaleria i actuacions musicals.

Des de les associacions participants assistien Marisa Bernabeu (SOC), Ana Ferrero (Comerç IN) i Toni Pérez (Ahval), qui coincidien en convidar a la ciutadania d’Ontinyent i les comarques veïnes a gaudir d’una oferta “diversa i variada, que esperem amb molta il·lusió i que estarà plena d’ofertes i atractius”.

L’horari de la zona de tendes serà divendres de 18:00 a 22:00; dissabte de 10:30 a 14:00 i de 17:30 a 22:00; i diumenge de 10:30 a 14:00 i de 17:30 a 20:00. La zona de tapes i rock romandrà oberta divendres de 19:00 a 03:00; dissabte de 12:00 a 16:00 i de 18:00 a 03:00; diumenge de 12:00 a 16:00 i de 18:00 a 22:30 hores. Les actuacions musicals de divendres inclouran els grups Mimi i los Trileros; The Lemons i Germans Brothers. Dissabte serà torn per a Scrambled; Black Band i Supersonics; i diumenge participaran Jotajaybers i Grupo Ñ.