Recambios Colón, rival de l’Ontinyent en la semifinal del Play off a Tercera

L’equip valencià serà el rival de l’Ontinyent 1931 C.F. en la primera ronda del play-off per a l’ascens a Tercera Divisió. El primer partit es jugarà al camp del Recambios Colón el pròxim cap de setmana, mentre que la tornada es disputarà al Clariano, en principi, el diumenge 11 de juny.

El CF Recambios Colón ha quedat tercer classificat en el grup primer de la Preferent i en el sorteig de hui ha quedat emparellat amb els blanquinegres que entrena Roberto Bas.

El Recambios Colón ha acabat la lliga regular amb 70 punts aconseguits amb 20 victòries, 7 empats i 6 derrotes, aconseguint al llarg de la temporada 69 gols a favor i 19 en contra. Era el rival amb millors registres defensius dels tres possibles. És el desplaçament més curt dels que podia tocar-li a l’Ontinyent, a 82 kilòmetres. Al seu camp caben fins a 1.000 espectadors.

En el cas de superar la primera ronda de semifinals, l’Ontinyent jugaria la final, i per tant la possibilitat d’ascens a Tercera, contra el guanyador de la semifinal que jugaran l’Olleria i Borriana. Així que podria haver una final de la Vall d’Albaida. En tot cas l’Ontinyent, al ser el millor equip de la categoria, amb màxima puntuació, jugaria el partit definitiu al Clariano.

En el sorteig celebrat a la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana s’ha deixat clar que, en aquesta edició i en cas d’empat, continuen tenint més valor els gols aconseguits fora de casa.