L’alcalde i la secretària autonòmica de Serveis Socials estudien la dotació d’un nou espai per al programa municipal “El Rogle”.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la secretària autonòmica de Serveis Socials de la Generalitat Valenciana, Irene Gavídia, han estudiat en una reunió les possibilitats al voltant de la construcció d’un nou espai per al Centre de Dia d’Inserció Sociolaboral “El Rogle” d’Ontinyent, en atenció a les indicacions del Pla “Convivint” de la Conselleria, que contempla la dotació d’un nou espai per ampliar l’atenció del centre de menors a Ontinyent.

Cal recordar que en “El Rogle” és un programa municipal dirigit a joves d’entre 16 i 21 anys sense estudis de secundària amb la finalitat de facilitar la seua incorporació al mercat laboral, així com la reinserció al món educatiu. En la reunió, a la qual també participaven les regidores Paula Soler (Política per a les Persones) i Katty Ushiña (Infància, Adolescència i Cooperació), l’alcalde i la secretària autonòmica analitzaven les actuals condicions del programa, així com les possibilitats d’ampliació de personal i equipaments en el nou centre.

Per altra banda, en la reunió es repassava el funcionament dels diversos programes socials que l’Ajuntament desenvolupa amb suport de la Generalitat Valenciana. En aquest sentit, Irene Gavídia tenia paraules d’elogi per a la gestió municipal de la Dependència i l’agilitat en la qual arriben a València els expedients tramitats al respecte. Gavídia també destacava el bon treball “als diferents programes inclosos en la cartera de prestacions de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, als quals l’Ajuntament està fent un treball exemplar”, manifestava.