Minitorneig entre acadèmies i clubs de futbol: dimecres 31 en Atzeneta

El pròxim 31 de maig al camp “El Regit” d’Atzeneta d’Albaida, en horari de 16h a 22h, se celebra un minitorneig de futbol 11 que comptarà amb clubs de la zona i acadèmies de futbol.  Destaca la presència de l’acadèmia internacional del Llevant UD, composta per joves promeses en categoria cadet i juvenil d’àmbit internacional.

Aquest torneig naix fruit de la col·laboració que l’acadèmia de futbol OFFSIDE ACADEMY està duent a terme amb el LLEVANT UD, l’objectiu del qual és formar jugadors de futbol en valors que van més enllà de l’estrictament esportiu. El propòsit comú d’ambdues entitats és fer possible que els joves talents del futbol visquen noves experiències i desenvolupen habilitats en altres àmbits, com per exemple en el domini d’idiomes, sense oblidar que tenen i han de gaudir de l’esport que més els apassiona: el futbol.

OFFSIDE ACADEMY, naix amb aquesta idea i missió que els infants i adolescents “visquen noves experiències”, i complementa els clubs de futbol en l’etapa formativa dels seus jugadors i jugadores, col·laborant amb ells a través de diferents activitats i reptes. En 2022 van ser 22 jugadors de fins a 8 clubs diferents els que van viure una experiència immersiva a Anglaterra amb entrenaments, partits, tallers i activitats lúdic-esportives de primer nivell a la ciutat esportiva del Leicester City F.C. i a St Georg’s Park (complex esportiu on entrena la selecció anglesa). Enguany, juntament amb el Llevant UD, la proposta de valor és més àmplia, com el torneig del dia 31 de maig i un campus específic al mes de juliol, així com s’està treballant en més activitats previstes fins a final d’any. I el 2024, s’ha dissenyat un torneig internacional de primer nivell a Anglaterra entre clubs espanyols i anglesos.