Localitzada la dona accidentada en la zona del Pou Clar

La vesprada començava amb un succés: el servei d’Emergències de la Comunitat Valenciana informava que s’havia activat un dispositiu de cerca d’una dona, “que s’ha perdut després de caure en la zona del Pou Clar  d’Ontinyent”.

Segons fonts consultades, sembla que la dona havia caigut i s’havia posat en contacte amb la seua família, per a comunicar-los l’accident, i posteriorment ja no s’havia pogut contactar amb ella i estava il·localitzable.

Finalment, com informen fonts oficials, l’operatiu ha acabat aconseguint el seu objectiu: la dona accidentada ha sigut localitzada als voltants del Pont del Salt del Bou, a les 17:43 hores. El CICU ha mobilitza un SAMU perquè es desplaçara al lloc.

Els Bombers han hagut de preparar l’evacuació de la dona, que segons han informat “sembla que ha patit una forta caiguda i requereix assistència sanitària”, que se li ha prestat.

Segons fonts municipals la caiguda s’estima que s’ha produït des d’una altura de 15 m i, en un primer reconeixement, sembla que ha patit diverses fractures.

El dispositiu estava format “per una dotació de Bombers València (GERA-Grup de Rescat en Altura), un helicòpter, sergent d’Alzira, dotació de Bombers d’Ontinyent, una unitat de forestals de la Generalitat Valenciana, més una autobomba, la Policia Local d’Ontinyent i la Guàrdia Civil”, expliquen des del 112CV.