Els ànecs van ser determinants en el rescat de la dona accidentada

A primera hora de la vesprada d’ahir dimecres saltava l’alarma: una dona havia patit un accident i es trobava desapareguda prop de la zona del Pou Clar.

La denúncia dels fets es feia per part de les filles d’aquesta veïna d’Ontinyent qui explicaven als serveis d’emergència que la seua mare havia eixit a passejar amb el seu gos i després de contactar amb elles per telèfon, les havia informat que s’havia despenyat per la zona de Pou Clar, sense conéixer el lloc exacte. Segons informa la Policia Nacional, van reprendre la comunicació amb la dona accidentada, però aquesta no podia parlar amb coherència, “tan sols indicava de manera reiterada que estava en el Pou Clar”.

Després d’un ampli dispositiu i de més de tres hores d’intensa recerca, van aconseguir tornar a parlar amb la víctima, “malgrat el complicat que resultava mantenir una conversació coherent amb ella”. No obstant això, en un moment la dona va indicar “amb gran angoixa” que hi havia ànecs en el lloc on es trobava. Gràcies a aquest detall els efectius van poder acotar la recerca, dirigint-se a aquelles zones del riu Clariano on es troben aquest tipus d’aus i que són més properes al nucli urbà.

Finalment, una vegada en la zona del camí de la Costa, pròxim al Salt del Bou, van animar a la víctima que cridara. Els crits d’aquesta van conduir a la seua localització, que presentava múltiples ferides i no podia moure’s, encara que es trobava conscient i amb la companyia del seu gos. Sembla que la dona i el gos haurien caigut per un precipici d’entre 10 i 15 metres d’altura, quedant completament coberta per la vegetació.