Un mural urbà d’Ontinyent, entre els 100 millors del món

El mural que va pintar l’artista gallega Lidia Cao al carrer José Simó Marín d’Ontinyent ha estat elegit com un dels 100 millors del món i ara participarà en la final per escollir el més valorat en l’edició de 2023 del concurs internacional Street Art Cities, la comunitat d’art urbà més gran del món.

El d’Ontinyent és un dels tres que s’han escollit a tota la Comunitat Valenciana.

Es un dels murals que van sorgir a la ciutat gràcies a la iniciativa coneguda com a ‘MurArt‘ posada en marxa per l’Ajuntament en col·laboració amb Dulk Studio baix la premissa de combinar l’impuls de l’activitat econòmica i la cultura a la localitat.

L’obra que porta per nom ‘Anisoptera’ mostra una jove abraçada a un gos, amb un gran gest de tendresa i és ben visible en la frontera d’un bloc d’edificis del grup la Inmaculada. Al respecte d’aquesta creació la pròpia autora destacava a les seues xarxes socials el següent: “És fàcil estimar algú en el teu moment més feliç, però no tothom ho sap apreciar quan les coses no van bé. Un amor lleial i conscient, un valor incalculable. El que és important de saber gestionar aquest sentiment que ens afecta contínuament, saber valorar-lo sempre i no només en els moments plans”.