Adéu a Carlos Sanjuan, el músic més major en actiu de la comarca

La música de la comarca està de dol. Aquest cap de setmana moria el músic més major de la Vall d’Albaida en actiu: Carlos Sanjuan Nácher, conegut popularment com ‘el tio Carlos’.

Membre de la Unió Musical d’Atzeneta d’Albaida era una peça fonamental de la història de la música de la comarca.  Aquesta formació musical és l’oficial de la comparsa Mudéjares d’Ontinyent, qui li han dedicat unes emotives paraules de condol: “Carlos era una persona vitalista, “de poble, d’Atzeneta” com ell solia dir. Tenia caràcter, i també un cor que no li cabia en el pit. Fins a l’últim moment va voler vindre a tocar a la nostra comparsa, amb els seus estimats mudèjars. De segur que ja està fent sonar els seus platerets, junt amb la resta de companys músics, al costat del Morenet”.

L’any 2022 va rebre el premi Euterpe, que reconeix la dedicació en les societats musicals durant tota una vida. Carlos Sanjuan Nácher feia 73 anys que estava vinculat a la Unió Musical d’Atzeneta d’Albaida 73 anys, com a intèrpret i directiu.