Adjudiquen a Guerola Transer la rotonda de Torrefiel

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha adjudicat la construcció de la rotonda de Torrefiel a l’empresa ontinyentina Guerola Transer S.L.U. Així ho ha anunciat la pròpia empresa en les seues xarxes socials.

Guerola Transer ha sigut la firma guanyadora del concurs públic en el qual es van presentar 15 candidates. Des de l’empresa ontinyentina detallaven que “es construirà una glorieta amb connexió d’entrada i eixida a la CV-81, a l’avinguda Comte Torrefiel i a l’avinguda Generalitat. Permetrà la continuïtat del trànsit per als vianants per la passarel·la que creua la carretera”.

La intenció de la Conselleria que presideix Mª José Salvador és que les obres s’inicien en el primer trimestre de 2018.

PROP D’UN MILIÓ D’EUROS

La licitació de les obres de la nova rotonda tenen un pressupost base de 947.177 euros. Cal recordar que la infraestructura que es construirà és una rotonda satèl·lit, triada per la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori com l’òptima per a aquest punt de la ciutat. Per les seues dimensions i per la proximitat a altres redones, es va descartar construir una nova en el centre de la ronda sud. El regidor de Territori, Jaime Peris, apuntava que “la rotonda millorarà les entrades en la ciutat i dignificarà els accessos de l’avinguda de Torrefiel, beneficiant especialment a les persones que vénen des de Bocairent en evitar el tràfic per Santa Teresa i Sant Ignasi”.