Agullent, pendent del cel per a celebrar el Dia del Miracle

Tot està enllestit a Agullent per a celebrar demà dissabte el Dia del Miracle. L’únic obstacle pot ser l’oratge, perquè la previsió anuncia l’entrada d’una DANA i les agullentines i els agullentins no volen que se’ls xafe la guitarra.

La programació comença a les 11.00 hores, amb la processó de pujada a l’ermita, per a celebrar la missa en honor a Sant Vicent Ferrer i, a continuació, cercavila.

Paral·lelament la Font Jordana acollirà el parc infantil, amb activitats per a menudes i menuts, tan de matí com de vesprada fins a les 18.30 hores.

A les 14.00 hores serà el torn de la mascletà, a la plaça Major.

De vesprada, a les 20.00 hores, se celebrarà la Dansà Infantil, que servirà per a obrir boca de cara a la nit.

A les 23.00 hores tindrà lloc al Convent la Serenata, en honor al Crist de la Salut.

Però si hi ha un acte que destaca és la Dansà Popular, que tindrà lloc a partir de les 23:30 hores, a la plaça Major. Al ritme del tabalet, dolçaina i de la banda de música, les balladores i els balladors conformen els quadres de ball heretats dels nostres avantpassats. Un espectacle únic.

A continuació, hi haurà la tradicional Arbolà i l’actuació en la Font Jordana de l’Orquestra la Bèstia i discomòbil Krakatoa.

Diumenge Dia del Crist

Els actes de les Festes del Miracle continuen el diumenge 3 de setembre amb una jornada dedicada especialment al Crist de la Salut, que inclou, misses (11.30 h), espectacle infantil (12.00 h, Font Jordana), cercavila a càrrec de l’Agrupació Musical d’Agullent (13.30 h), mascletà en la plaça Major (14.00 h), processó en honor al Crist de la Salut i un castell de focs d’artifici per a tancar les festes que tindrà lloc a les 21.30 h, a la plaça d’Espanya.