fbpx

Ontinyent posa a punt els centres educatius per a l’inici de curs escolar 23-24

L’Ajuntament d’Ontinyent està duent a terme tot un seguit d’actuacions per posar a punt els centres educatius de la ciutat de cara a l’inici del curs escolar del pròxim 11 de setembre. Les regidories de Parcs i Jardins, Serveis Municipals i Educació s’estan coordinant aquests dies per a la realització de millores de diversos tipus.

La regidora de Parcs i Jardins, Sayo Gandia, i el regidor d’Educació, Ferran Gandia, visitaven aquest dijous alguns dels centres on estan duent-se a terme aquestes actuacions, com el CEIP Lluis Vives. Ferran Gandia explicava que “la competència de les grans millores i obres correspon a l’administració autonòmica, que, per altra banda, les va delegar a l’Ajuntament en l’execució del Pla Edificant, però les xicotetes actuacions, que també són importants, les assumim directament des del consistori”. Sayo Gandia destacava que “des de l’àrea de Parcs i Jardins els nostres operaris estan duent a terme un intens treball, que inclou una neteja a fons, poda lleugera i retalls d’enjardinat o eliminació de brosses. Ara és el moment ideal per deixar a punt els centres i que l’alumnat i les seues famílies els troben en les millors condicions possibles”, assenyalava.

Des del departament de Serveis Municipals, el regidor Jordi Vallés recordava que al cas de la Brigada d’Obres Municipals “hi ha alguns treballs que per les seues característiques hem hagut d’efectuar amb més temps. Hem fet feines de manteniment de cobertes, pintura o xapat”. Entre les intervencions més destacades que apuntava el regidor estan l’ampliació de l’espai d’accés de l’alumnat de dos anys al col·legi Vicente Gironés; la neteja dels canalons de la coberta del Carmelo Ripoll; o les millores a la canalització de l’aigua potable al Bonavista, a més de millora dels desperfectes que genera l’ús diari a la totalitat dels centres”, destacava.