Agullent reviu el Miracle de Sant Vicent Ferrer

Amb motiu de les Festes del Miracle, les quals venen preparant-se a la localitat d’Agullent des de finals del mes d’agost, aquesta setmana se celebra la tradicional pujada a l’ermita amb fanalets i falles. La coneguda com a ‘Nit de les Fogueretes’ tindrà lloc el pròxim divendres 7 de setembre, i comptarà amb un recorregut que, amb inici des de la Plaça Major, conclourà en l’ermita de Sant Vicent Ferrer.

A banda d’aquest acte que serveix per a commemorar les vivències del sant al municipi d’Agullent, el calendari oferirà diferents activitats. Per a hui, diumenge 2 de setembre, a partir de les 19.00 hores, hi ha pensat una volta a peu infantil pel passeig de la Font Jordana. Dimarts, dia 4 de setembre, tindrà lloc la celebració de l’eucaristia del Miracle de Sant Vicent Ferrer per a, seguidament, donar pas a un taller de falles a la Font Jordana, on els assistents podran elaborar la seua falla per lluir-la la Nit de les Fogueretes.

Divendres, a partir de les 23.00 hores, la pujada a l’ermita amb fanalets i falles donarà pas al dissabte, Dia del Miracle, amb gran quantitat d’activitats i, el diumenge, Dia del Crist que donarà per finalitzades aquestes festes.